EOS Lipbalm Honeysuckle Honeydew

09:00

Herkese merhaba..
Meşhur Eos lipbalmları bilmeyen duymayan kalmadı sanırım. Yıllardır popülerliğini sürdüren bir lipbalm. Ülkemizde satışı bazı sitelerde yada instagram hesaplarında var fakat fiyatları oldukça abartı şekilde.. Bana sorarsanız bir lipbalma o kadar para vermek (30lira) hiçte mantıklı değil.. Sonuçta 3-4€'luk bir ürün! İşe yarayan bir lipbalm istiyorsanız Blistex yada Burt's Bees' in lipbalmlarını gözüm kapalı tavsiye ederim. O halde bunu neden aldın dediğinizi duyar gibiyim.. Bunu ben almadım yurtdışından hediye geldi.



Ambalajı çok sevimli burdan büyük bir artısı var ve satmasının bu kadar papüler olmasının en büyük sebebi şu şirin yumurtamsı hali :)
İçeriğinin %100 doğal olduğunu yazmışlar eğer öyleyse hamilelere tavsiye edebilirim..
Jojoba yağı ve Shea yağı var yazıyordu ambalajında ama Shea yağının etkisini hepimiz biliyoruz mükemmel bir yumuşaklık verir. Fakat ben bu lipbalmda woow diye bir yumuşaklık verdiğini göremedim! Dudaklarım gene kuruyor..
7gr'lık büyük bir ürün. Ama şu şirin yumurta şekli küçüldükçe kullanım zorluğu mutlaka olacaktır bence..

Kısacası güzel bir ürün eksisi de artısı da var ama uygun fiyata bulursanız alın derim yoksa abartı fiyatlara satın alınmaya değecek bir ürün değil. Bana biraz fazla şişirilmiş gibi geldi.. İllede alıcam diyorsanız çekilişle bunlardan hediye edicem takipte olun ;)

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

10 yorum

  1. Bende biraz abartıldıklarını düşünüyorum .Ama aklımda kalan ürünlerden .Birde fazlaca kullanmıyorum nemlendirici hep unutuyorum .Gramajı çok çok az işini iyi yapan bir ürün olması lazım bana .Blistekslerde kaldı aklım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blistexi eczanelerde kolayca bulabilirsin canım mutlaka al bence çatlak ve kuru dudakta ruj güzel durmuyor malum =/

      Sil
  2. Türkiye'ye getiripte sattıkları her ürünün fiyatını fazlasıyla şişirdikleri gibi bunuda haksız yere şişiriyorlar. :/

    YanıtlaSil
  3. Her zamanki gibi fiyatları Türkiye'de şişirilmiş bir ürün daha :) Denemeye fırsatım olmadı hiç ama ambalajları çok şirinn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sırf ambalaj yüzünden satılıyor zaten :)

      Sil
  4. Sırf ambalajı için istiyorum bende :$

    YanıtlaSil
  5. Ben sırf bu sekerligi icin istiyorum bu lip balmlardan . Dudaklarım cok kurumuyor su sıralar belki surekli nemlendirci surdugum icindir ama bunları feci istiyorum. Gule gule kullan tatlım :))

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe